torstai 4. helmikuuta 2016

Esittelyni

Olen yli viisikymppinen akateeminen (palkka)työtön pohjoissuomalainen nainen. Lähes näkymätön siis, joten samaistun blogini nimeen. Kirjoitan, vaikka ei tätä ehkä kukaan löydä tai ainakaan lue. Ulkoasuna voisi hyvin olla tyylikäs ja hillitty valkoinen fontti valkoisella pohjalla, mutta luonteeni pohjalta löytyy kuitenkin sen verran hurjaa särmää, että kirjoitan mustalla.


Perheeseeni kuuluu lisäkseni kolme Helsingissä asuvaa aikuista lasta ja yksi saman katon alla asuva aikuinen mies, joka on lasteni isä ja jonka kanssa olemme notkuneet yhdessä yli 35 vuotta. Autotallissamme majailee kaksi komeaa autoa, joilla leveilemme. Ykkösautomme on maranellonpunainen Opel Omega vm. 1988, tunnetaan myös nimellä Ooppeli tai Ope. Kakkosautomme on vuoden 1994 Nissan Micra (kasvua odotellessa, myytiin meille Hummerin poikasena). Esittelen nämä paitsi ylpeilläkseni myös siksi, että tulen niistä jatkossakin jotain mainitsemaan.


Harrastan mm. hiihtoa periaatteella mainostan enemmän kuin toteutan. Omistan kuitenkin sukset. Harrastamme mieheni kanssa myös retkipyöräilyä, sitäkin mainostan paljon.


Nimestä huolimatta tämä ei ole sisustusblogi. Sen sijaan kerron elämäni tapahtumista, harrastuksistani ja mietteistäni. Huumoriakin löytynee. Alussa mainittuja koordinaattejani ei pidä säikähtää, voi näitä lukea muutkin kuin yli viisikymppiset akateemiset (palkka)työttömät pohjoissuomalaiset naiset.



Todistukseksi sisäisestä anarkististani oheinen kuva. Sormi on minun. Jännityksen värinän saattaa aistia kuvasta:  

7 kommenttia:

  1. Vihdoinkin ��. Minä avasin kanssa jokin aika sitten tänne bloggerin blogin koulutehtäviä varten, tosin pidän sen yksityisenä. Odotan suurella jännityksellä ja innolla tulevia hiihto- ja pyöräilypäivityksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Oli mennyt roskapostiin, johtuisko noista mysteerimerkeistä? Pitää käydä hiihtään/pyöräileen, jotta voi taas päivittää.

      Poista
  2. Tätä on jonkin aikaa odotettu, vihdoinkin! Jännityksellä odotellen kesän pyöräilyretkiä. Ooppelin seikkailuista puhumattakaan, nyt tulee jännää!!!

    VastaaPoista
  3. Johan tätä on odotettukin! Vihdoinkin odotus palkitaan ja voimme fiilistellä tulevan kesän pyöräilyreissuja. Sitä ennen elämme jännittäviä aikoja Ooppelin päästessä ansioituneelle jatkokaudelle.

    VastaaPoista
  4. Tulossa on molempia aiheita epäilemättä.

    VastaaPoista
  5. Pikkasen aikaa minun piti tuota "Varattu Rav.Aurinko " kuvaa tiirata ja tiirata. Raksutti piässä mitä ne ravintelin porukat on varanneet kunnes... sieltähän aivojen sopukoista ilmestyi tieto muovin takana olevasta tuotteesta. Ainakin uskon tietäväni.

    VastaaPoista
  6. Vanha automiesten sanonta "kaikista autoista tulee aikaa myöten ooppeleita" menee kyllä uusiksi tuota menoa. Harva nykyauto tuohon pystyy. Vaikka meidän Mazda 626 vielä väkevästi kulkeekin, niin kyllä nuo vuosilukemat jää haaveeksi.

    VastaaPoista